Workshops

Workshops er en vej til viden, vilje og vitaminer

 

Når du ved, hvordan du skal gøre, så bliver det meget lettere at komme fremad mod målet. Med lidt viden og en masse træning kan du ofte løse opgaverne meget lettere – og så bliver det i øvrigt også meget sjovere.  Ofte handler det også om at lægge en realistisk plan og finde den nødvendige motivation. Det kan vi gøre sammen.

Bliv klogere og ryk fremad

I en workshop bliver du klogere og får trænet en række gør-det-selv-værktøjer, så du eller dit team selv kan arbejde videre med udfordringerne. Vi tilrettelægger workshoppen eller forløbet sammen og justerer løbende indholdet – og så gør det jo ikke noget, at det er sjovt undervejs.

Gør-det-godt er der måske lidt mindre af

Trænger jeres værktøjer i værktøjskassen til at blive slebet skarpere, så lad os slibe dem, så I både lærer nyt, træner og lægger en plan.

UDTALELSER FRA SAMARBEJDSPARTNERE

Både ansatte og frivillige har ladet sig inspirere af Henrik mange gange. Med humor og stor indsigt i både kommunikation og mennesker, har han inspireret os ved mange lejligheder. Han kan holde deltagernes engagement oppe i både længere workshop-forløb og ved foredrag for mange deltagere. Henrik har blink i øjet og er både praktisk og teoretisk velfunderet.

Bo JørgensenDirektør, Boligselskabet Sjælland

Henrik er en populær oplægsholder, der sælger billetter fordi deltagerne ved, at han både vil udfordre dem og give dem noget konkret med hjem. Vi har brugt ham som oplægsholder og underviser i flere forskellige salgs- og markedsføringsemner, og det virker godt hver gang.

Projekt Medstrøm