Foredrag

Kan et foredrag aktivere 800?

 

Ja, det kan! Og det skal det! Foredrag herfra er en kombination af faglig ekspertise, underholdende eksempler og praktiske øvelser. Ingen deltagere ”flytter sig” uden engagement og begejstring. Vi skal røres – både fagligt og følelsesmæssigt – for at flytte os. Tillid og motivation skal skabes fra scenen.

Det er helt utroligt, hvad vi kan, når vi vil!

Motivation sætter det hele i gang. Konkrete værktøjer gør vejen lettere, og lidt træning og øvelser med hinanden giver mod og tillid til, at det nok kan læres.

Kan det svære godt være sjovt?

Gennem en uformel og humoristisk foredragsstil bliver deltagerne klogere og får en række konkrete brugbare værktøjer med hjem. Vi lærer og husker nemlig betydeligt mere, når vi er aktive undervejs.

Foredrag eller workshop?

Begge dele! Spørg på opgaven tidligt i forløbet, så får du sparring på processer, der kan give deltagerne det allerstørste udbytte.

Udtalelser fra samarbejdspartnere

Facilitering af netværk, underviser, rådgiver, foredragsholder… Vi har brugt Henrik til at inspirere vores medlemmer mange gange, og han leverer varen hver gang. Med et glimt i øjet udfordrer han alle deltagere på vanetænkning og har altid alle mulige praktiske værktøjer og metoder med i tasken. På den måde kommer opgaverne til at virke legende let for deltagerne.

Tina EisenhardtSouschef, Middelfart Erhvervscenter

Vi holder både netværksmøder, seminarer og konferencer. Henrik har inspireret os, hver gang han har været der. Spændende og engagerende i sine oplæg. Deltagerne holdes altid i gang med at lære et eller andet, som både er sjovt og lærerigt. Det har altid givet gode evalueringer fra deltagerne.

Eva MosegaardSekretariatschef, DDV