1:1 coaching

Du kender ikke omfanget af, hvad du er i stand til

 

Alle mennesker kan løse de utroligste udfordringer, hvis bare de får lidt hjælp til at flytte forhindringerne undervejs. Og processen dertil kan være meget lærerig og mindst lige så værdifuld som endemålet.

Sten for sten

Med 1:1-coaching flytter du selv stenene på vejen – sten for sten. Mærkeligt, som de sten vi ikke får flyttet, de tårner sig op, og hvor små de bliver, når først de er flyttet.

Coaching kan nænsomt og udfordrende lære dig at kigge indad og blive klogere på dig selv, mens du sikkert og roligt bevæger dig frem mod dit mål. Du kan ankomme uden fornemmelse for målet og kun have øje på forhindringerne. Og når du tager afsted, er du beslutsom og har både mål, plan og de næste handlinger på plads i dit hoved.

Kombineret coaching og rådgivning

Har du brug for nye værktøjer for at nå målet? Ofte kombineres coaching og rådgivning, så du står endnu stærkere, når du skal hjem og i gang.

Du har aldrig været klogere, end du er i dag

Ofte står du, uden at kunne se det, på dine egne snørebånd og kan ikke se klart, hvilken vej du kan gå. Med coaching får du fundet vejen og kommer i gang med rejsen igen.

Udtalelser fra samarbejdspartnere

Strategi, salg, markedsføring, sortiment mm. har jeg altid drøftet med mit Advisory Board, og Henrik har haft fast plads i mit AB lige siden starten af min virksomhed.
Som iværksætter får jeg på den måde adgang til ekspertviden og kompetencer indenfor de områder.

Kim JensenIværksætter, KIJE

Til vores branches meget langsigtede salg har jeg ladet mig coache af Henrik Væver. Han har bidraget med en stærk systematik og en lang række konkrete værktøjer. På den måde har jeg fået struktur og system i salgsprocessen og har fået langt lettere ved at finde nye kunder – både offline og online. Én af de store gevinster for mig var, at jeg med opfølgning og støtte fik gang i det opsøgende salg og trådte ud af min normale komfortzone.

Peter Kil RasmussenOperations Manager Denmark, Meventus