Er du omgivet af mærkelige mennesker?

 

Tænk, hvis alle dine medarbejdere var magen til dig. Skøn tanke eller skræmmende overvejelse? Nogle gange kunne det være befriende ikke at kunne få øje på en idiot i miles omkreds. Hvis du har lyst til at opleve det, så skal du kigge indad. Når du bliver klogere på dig selv, så bliver du også klogere på andre – du kan ligefrem komme til at sætte pris på forskelligheden.

Styrken i forskelligheden

Styrken ligger i forskelligheden. Diversiteten skaber drive. Adfærdsprofiler er et forskningsbaseret værktøj til at skabe indblik i mennesker. De bruges ofte til rekruttering, men er også effektive til lederudviking, teamudvikling, konfliktforebyggelse og styrket samarbejde og kommunikation.

Er du blevet testet?

Hvis du har prøvet en test i forbindelse med jobskifte, vil du sikkert genkende mange elementer. Med du vil også opleve, at de adfærdsprofiler vi anvender har flere detaljer og er mere nuancerede. Det gør dem særligt velegnede til at udvikle mennesker og støtte rekrutteringen af de rigtige medarbejdere.

Vi havde brug for eksterne øjne på hvordan vi arbejdede mellem vores forskellige afdelinger. Henrik havde en unik evne til at få os til at se klart og tydeligt hvordan vi kommunikerede og hvad der skulle til for at vi kunne arbejde på en mere effektiv og givende måde. Vi fik konkrete værktøjer og opgaver som skulle løses som bidrog til at en intern proces blev iværksat. Vi er meget tilfredse med forløbet og selv et knap år efter sidste workshop så taler vi fortsat om det, vi lærte af Henrik. Vi kan derfor varmt anbefale Henrik Væver til at facilitere en forandringsproces i en organisation.

Ole GustafssonAdm. Dir. PE-Redskaber A/S