Alt starter med et salg

 

Og sælg bare rigeligt. Du kan altid finde nogen, der vil levere, hvis du ved et uheld kommer til at sælge for meget.

Alt salg er resultatet af de indsatser, du har gjort forud for dit salg. Har du styr på din salgsproces og dine indsatser? Forløber din salgsproces parallelt med dine kunders købsproces? Og har du fjernet al bøvl på kunderejsen?

Du kan få skræddersyet rådgivning og uddannelse, der er tilpasset præcis til dit behov. Det kan være det korte salgskursus, der hæver dine eller alle jeres kompetencer. Det kan også være det længere udviklingsforløb, hvor vi sætter fokus på, hvordan du både kan blive dygtigere til alle salgets mange facetter og sikre, at alt det nye bliver til nye gode vaner i din virksomhed.

Du har sandsynligvis et meget stort potentiale på salg

Det har de fleste af os. Vil du finde den lette vej til flere kunder og større salg? Vejen til større salg bliver ofte lettere, hvis du samtidig skruer din markedsføring rigtigt sammen.

I et længere forløb, for alle os med ansvar for eksternt salg, fik vi finpudset vores kompetencer. Det blev til god inspiration hele vejen rundt om salgsprocessen og mange gode diskussioner med alle vi garvede sælgere. Salgsstrategi og nye salgsværktøjer, ny tilgang til markedet, Kommunikation med kunder, forhandlingsteknik og meget mere. Hele teamet blev udfordret på faglige og personlige kompetencer, daglige rutiner og prioriteringer og der kom mange nye måder at arbejde med salg på bordet.

Jesper RasmussenSenior General Manager, Bodycote Varmebehandling A/S