Udtalelser fra samarbejdspartnere

Jeg skal da lige love for, at vi kom ud over rampen. I et kort og intensivt workshopforløb lærte hele teamet at kommunikere vores gode tilbud på naturområdet ud til vores målgrupper på helt nye måder. Vi fik taget de gode diskussioner internt og lavet en god strategi for, hvordan vi kan følge det hele op. Vi har blandt andet indført årshjul for kommunikationen, hvor vi fastlægger indsatsområder og den løbende kommunikation for det kommende år. Kurset blev rammesat og styret meget kompetent af Henrik med gode korte og klare budskaber om kommunikation.

Karl GrundahlAfdelingsleder, Billund Kommune

I et længere forløb, for alle os med ansvar for eksternt salg, fik vi finpudset vores kompetencer. Det blev til god inspiration hele vejen rundt om salgsprocessen og mange gode diskussioner med alle vi garvede sælgere. Salgsstrategi og nye salgsværktøjer, ny tilgang til markedet, Kommunikation med kunder, forhandlingsteknik og meget mere. Hele teamet blev udfordret på faglige og personlige kompetencer, daglige rutiner og prioriteringer og der kom mange nye måder at arbejde med salg på bordet.

Jesper RasmussenSenior General Manager, Bodycote Varmebehandling A/S

Facilitering af netværk, underviser, rådgiver, foredragsholder… Vi har brugt Henrik til at inspirere vores medlemmer mange gange og han leverer varen hver gang. Med et glimt i øjet udfordrer han alle deltagere på vanetænkning og har altid alle mulige praktiske værktøjer og metoder med i tasken. På den måde kommer opgaverne til at virke legende let for deltagerne.

Tina EisenhardtSouschef, Middelfart Erhvervscenter

Både ansatte og frivillige har ladet sig inspirere af Henrik mange gange. Med humor og stor indsigt i både kommunikation og mennesker har han inspireret os ved mange lejligheder. Han kan holde deltagernes engagement oppe i både længere workshop-forløb og ved foredrag for mange deltagere. Henrik har blink i øjet og er både praktisk og teoretisk velfunderet.

Bo JørgensenDirektør, Boligselskabet Sjælland

Der er altid ”value for money”, når vi samarbejder med Henrik. Uanset om det er workshops for alle medarbejdere, ledercoaching eller løbende rådgivning. Komplicerede problemstillinger bliver knust til en praktisk handlingsplan. Rådgivningen har bund i god faglighed og stor erfaring med kommunikation, organisation og ledelse.

Simone DonbækHead of Marketing and Sales, Ledon

Vi havde brug for eksterne øjne på hvordan vi arbejdede mellem vores forskellige afdelinger. Henrik havde en unik evne til at få os til at se klart og tydeligt hvordan vi kommunikerede og hvad der skulle til for at vi kunne arbejde på en mere effektiv og givende måde. Vi fik konkrete værktøjer og opgaver som skulle løses som bidrog til at en intern proces blev iværksat. Vi er meget tilfredse med forløbet og selv et knap år efter sidste workshop så taler vi fortsat om det, vi lærte af Henrik. Vi kan derfor varmt anbefale Henrik Væver til at facilitere en forandringsproces i en organisation.

Ole GustafssonAdm. Dir. PE-Redskaber A/S

Henrik er en populær oplægsholder, der sælger billetter fordi deltagerne ved, at han både vil udfordre dem og give dem noget konkret med hjem. Vi har brugt ham som oplægsholder og underviser i flere forskellige salgs- og markedsføringsemner, og det virker godt hver gang.

Projekt Medstrøm

"Vi kommer hele vejen rundt om salg, markedsføring og kommunikation med Henrik. Han læser hurtigt os og forretningen. Han kan både udfordre os på det, vi beder om og mere til - og han tager os ved hånden, når det skal gennemføres".

Birgitte SteinerDriftsdirektør Campen Auktioner

Gennem længere tid har vi anvendt Henrik til at løfte salgskompetencerne, rekruttere de rigtige medarbejdere og løbende sparring på ledelse, organisation og kommunikation.
Det giver altid nye perspektiver på strategien og klare billeder af, hvad der skal til for at nå i mål med den.

Torben AndreasenCEO AquilaTriventek

Vi holder både netværksmøder, seminarer og konferencer. Henrik har inspireret os hver gang, han har været der. Spændende og engagerende i sine oplæg. Deltagerne holdes altid i gang med at lære et eller andet som både er sjovt og lærerigt. Det har altid givet gode evalueringer fra deltagerne.

Eva MosegaardSekretariatschef, DDV

Strategi, salg, markedsføring, sortiment osv. har jeg altid drøftet med mit Advisory Board og Henrik har fast plads i mit AB lige siden starten af min virksomhed.
Som iværksætter får jeg på den måde adgang til ekspertviden og kompetencer indenfor de områder.

Kim JensenIværksætter, KIJE

Til vores branches meget langsigtede salg har jeg ladet mig coache af Henrik Væver. Han har bidraget med en stærk systematik og en lang række konkrete værktøjer. På den måde har jeg fået struktur og system i salgsprocessen og har fået langt lettere ved at finde nye kunder – både offline og online. Én af de store gevinster for mig var, at jeg med opfølgning og støtte fik gang i det opsøgende salg og trådte ud af min normale komfortzone.

Peter Kil RasmussenOperations Manager Denmark, Meventus

Vi har ladet Henrik facilitere og inspirere deltagerne på nogle af vores store seminarer for vores kunder. Henrik skaber en god uformel stemning, hvor hver enkelt deltager føler, der bliver talt præcist til dem. Han inspirerer deltagerne på en måde, så de har alle forudsætninger for, at gå hjem og arbejde videre med salg og markedsføringen i praksis. Altså bliver der også talt i praktikaliteter, så deltagerne har nogle helt konkrete værktøjer at arbejde videre med. Han er også god til at udfordre deltagerne, så de bliver bevidste om egne vaner og får øje på nye muligheder. Sidst, men vigtigst, så præsenterer og formidler Henrik sine budskaber med en god portion humor – det er en fornøjelse at overvære.

Sys SørensenCEO, BÄKO DANMARK

Henrik har faciliteret workshops for bestyrelsen i Haderslev Boligselskab med fokus på kommunikation og samarbejde og strategiprocesser. Der kommer altid noget meget brugbart og konkret ud af det som er let at arbejde videre med. Henrik møder deltagerne på deres hjemmebane og får alle til at bidrage – også når det bliver lidt svært. Han tilrettelægger processer i dyb respekt for bestyrelsen og selskabet og får det bedste frem i alle med sit program.

Uffe Steiner JensenBestyrelsesmedlem, Haderslev Boligselskab

Hvordan gør man rådgivere til sælgere på en messe? Det brugte Henrik nogle timer på og det medførte at alle vidste præcis, hvordan de skulle gå til opgaven på messen. På salgskurset lærte medarbejderne præcis hvilken rolle, de skulle spille på messestanden: Hvor de skulle være, hvad de skulle gøde og sige.
Henrik bearbejdede også den modstand, vi alle naturligt kan have ved at skulle stå og tage kontakt til vildt fremmede mennesker dagen lang. Det blev afgørende for det flotte resultat på messen, at det hele var trænet på forhånd.

Torben PlougDirektør, Spar Nord Lillebælt

Foredragsholder, konsulent, sparringspartner, coach, bestyrelsesmedlem … Leder du efter en medspiller?